Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Dersi Ödev Konuları İçin Yönerge

Düzce Üniversitesi, 2019-2020 Bahar Dönemi

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Dersi Ödev Konuları İçin Yönerge

Kıymetli öğrenci arkadaşlar,

Hepimizin, ailelerimizin zor zamanlar yaşadığı bu günlerde YÖK’ün ve üniversitemizin de öngördüğü gibi vize sınavınızı bir ödev olarak tasarladık. Aşağıda ödevinizle ilgili bir yönerge bulacaksınız. Lütfen onu dikkatlice okuyunuz. O, sizin ödev hazırlarken kılavuzunuz olacak.

Bildiğiniz gibi bu dersin, şu ana kadar sorumlu olduğunuz bütün içeriği de akademik.duzce.edu.tr adresinde bulunuyor. Bu adreste ders sorumlunuzun ismini arattığınızda onun, sizin için hazırladığı pdf ders içeriklerine ve ders videolarına ulaşmanız mümkündür.

Hepinize, ailelerinize sağlıklı günler diliyoruz.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlileri

Yönerge:

1. Ödev kağıdınıza MUTLAKA adınızı, soyadınızı, fakültenizi, bölümünüzü, TC Kimlik numaranızı ve öğrenci numaranızı yazmalısınız. Ödev kağıdında bu bilgileriniz eksik olduğu takdirde OBS’de kişisel bilgilerinizi görüntüleyemeyeceğimiz için ödeviniz geçersiz kabul edilecektir.
  2. Ödeviniz yalnızca bir A4 sayfası üzerinde çalışılarak yanıtlanacaktır. Bir A4 sayfasını aşan yanıtlar kabul edilmeyecektir.
  3. Yalnızca akademik.duzce.edu.tr web erişimindeki “ödevler” alanına gönderilen ödevler kabul edilecektir. e-mail aracılığıyla gönderilen ödevler kabul edilmeyecektir.
  4. Ödevleriniz sisteme 13 Nisan 2020, Pazartesi ve 19 Nisan 2020, Pazar tarihleri arasında gönderilmeli ve tanımlanmalıdır. Bu tarihlerin dışında ve sonrasında göndermiş olduğunuz ödevler kabul edilmeyecektir.
  5. Mükerrer (yani arka arkaya) ödev göndermeniz durumunda ilk ödeviniz geçerli sayılacaktır. Lütfen, birden çok ödev tanımlayıp göndermeyiniz.
  6. Ödevinizdeki soruları yanıtlamak ve göndermek için herhangi bir format (word, pdf, jpeg) kullanabilirsiniz. Ancak bunlarda dikkat etmeniz gereken, yönergenin başında söylendiği gibi hangi formatta olursa olsun yanıtlarınızın bir A4 sayfasını aşmaması ve üzerinde kimlik bilgilerinizin olmasıdır.
  7. 4 sorudan oluşan ödevinizde her sorunuzun yanıtı 25 puan değerindedir. Dolayısıyla tüm soruları doğru yanıtladığınızda 100 puan almaya hak kazanacaksınız.