Dekan Yardımcılığı Görev Devir-Teslimi

07 Mar

2015-2018 yılları arasında Fakültemiz Dekan Yardımcılığı görevini yürüten Sosyoloji Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Metin KILIÇ Fakültemiz dekan yardımcılığı görevinden ayrılmıştır. Kendilerine Fakültemize katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Fakültemiz Dekan Yardımcılığı görevine Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Sabit DOKUYAN  atanmıştır. Kendisini kutlar, yeni görevinde başarılar dileriz.

Fakültemiz toplantı salonunda görev devir-teslim töreni gerçekleştirilmiştir. Törene Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Metin AKKUŞ, Dekan Yardımcıları, Fakültemiz Yönetim Kurulu Üyeleri ve Fakültemiz Bölüm Başkanları katılmıştır.

Törenin sonunda Yrd.Doç.Dr. Metin KILIÇ'a Teşekkür Belgesi ve çiçek takdim edilmiştir.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı