Fakültemiz ile Nobel İlaç Firması Arasında İş Birliği Sözleşmesi İmzalandı.

09 Eki

Fakültemiz ile Nobel ilaç firması arasında arge ve eğitim konularında işbirliği sözleşmesi imzalanmıştır.Sözleşmeye fakültemiz adına dekan Prof.Dr.Halil İbrahim Uğraş ve Nobel ilaç firması adına arge grup direktörü Abdullah Uslu imza atmışlardır.  Sözleşme kapsamında  kapsamında talep edilen derslerde nobel ilaç firmasından üst düzey uzmanlar gelip derslerde deneyim ve tecrübelerini anlatabilecek, istenilen derslerin nobel ilaç bünyesinde gerçek hayat uygulaması şeklinde işlenmesi sağlanabilecek ve ayrıca gönüllü tüm öğrencilerimiz belirlenen plan çerçevesinde eğitim hayatları boyunca nobel ilaç bünyesindeki çalışmalara katılarak eğitim hayatlarının ilk gününden itibaren tecrübe kazanabileceklerdir. değer üreten üniversite mottosuyla her zaman hareket eden üniversitemiz bu sayede sanayinin ihtiyacı olan kalifiye eleman ihtiyacı için başlangıçtan itibaren onlarla birlikte onların ihtiyacına yönelik çalışmaları sürdürmektedir.