Kayıtlarla İlgili Sıkça Sorulan Sorular

11 Ağu

Kayıtlarla İlgili Sıkça Sorulan Sorular

1. E kayıt sisteminden kaydımı yaptım. Okula bir evrak bırakmama gerek var mı?

- Hayır e kayıt ortamında yaptığınız kayıt yeterli olacaktır.

2- E kayıt sisteminden kaydımı yaptım fakat ön kayıt formunu dolduramıyorum hata veriyor ne yapmam gerek?

- Sistemden kaynaklanan bir sıkıntıdır. Yoğunluk olduğundan dolayı hemen açılamayabilir daha sonra tekrar deneyiniz.

3. Fakültenizden  kaydımı sildirip yeni kazandığım üniversiteye geçmek istiyorum okulunuza gelmeme gerek var mı ?

- 4 yıllık fakülte kazandıysanız (açık öğretim dahil) bizzat gelip kaydınızı sildirmeniz gerekmektedir. 2 yıllık kazandıysanız (açık öğretim dahil) gelmenize gerek yoktur.

4. Ön kayıt için son tarih ne zaman?

- 11.08.2017 - 18.08.2017 tarihleri arasında Ön kayıt yaptırabilirsiniz.

5. Şahsen kayıtta sağlık raporu getirmemize gerek var mı?

- Sağlık raporu sadece zorunlu olan fakültelerde talep edilmektedir. Fakültemiz için getirmeniz gerekmemektedir.

6. Ders Kayıtlarını nasıl yapabilirim ?

- Ders Kayıtları 1. Sınıf 1. Döneme mahsus olmak üzere otomatik olarak yapılacaktır.

7. E Kaydımı yaptım KYK başvurusunu yapamıyorum ne yapmam gerekiyor ?

- E- Kayıt yapınca sisteme pasif olarak düşüyor. 1 gün içerisinde aktif hale geldiği zaman başvuru yapabilirsiniz.