Fakültemizin Mezuniyet Coşkusu

07 Tem

2016-2017 dönem Fakültemiz Mezuniyet töreni 5 Temmuz 2017 tarihinde Üniversitemiz Stadyumunda gerçekleştirilmiştir. Törene Fakültemiz Dekan Vekili Prof.Dr.Metin AKKUŞ, dekan yardımcılarımız Yrd.Doç.Dr.Metin KILIÇ, Yrd.Doç.Dr.Abdulkadir ALLI, Adige Cumhuriyeti Devlet Üniversitesi Filoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuriyet Khameizokova, Adige Cumhuriyeti Devlet Üniversitesi ses sanatçısı Zareta Tcisheva, Fakültemiz Öğretim üyeleri, öğrencilerimiz ve aileleri katılmıştır. Öğrencilerimize başarı ve mezuniyet belgeleri verilmiştir. Mezuniyet töreninin sonunda büyük bir mutluluk ve coşkuyla keplerini göğe fırlatan mezunlarımız, heyecan ve sevinçlerini aileleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Mezun olan öğrencilerimizi kutlar, mesleki yaşamlarında başarılar dileriz.